DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BusinessNewsOradea

Appointfix, o aplicație dezvoltată de Mobiversal Oradea, achiziționată de o companie americană

Oradea începe să conteze pe piața hub-urilor de tehnologie. Universe Software, o companie americană de software, a finalizat recent achiziția Appointfix.

Appointfix este o aplicație de gestiune a programărilor care ușurează viața profesioniștilor din industriile de frumusețe, fitness și wellness. Înființată în 2015 ca primul produs propriu al Mobiversal, aplicația este utilizată de peste 60.000 de profesioniști și afaceri mici. Appointfix este îndrăgită de utilizatori, cu peste 12.000 de evaluări și recenzii în Google Play/App Store și un rating de 4,8 stele.

„Appointfix s-a impus ca un produs de top, sub formă de aplicație mobilă pentru gestionarea programărilor, marketingul și gestionarea clienților în mai multe industrii în plină dezvoltare. Suntem foarte încântați să ne asociem cu echipa Appointfix pentru a investi în acest produs inovator și a-l extinde”, a declarat Nick Miller, fondator și CEO al Universe Software.

„A fost o călătorie interesantă să lansăm și să dezvoltăm Appointfix. Această achiziție ne încurajează să ne continuăm misiunea la Mobiversal de a construi și de a scala aplicații mobile care vor schimba în bine viața utilizatorilor. Tranzacția este, de asemenea, o încurajare și o recompensă excelentă pentru angajații noștri. Mobiversal permite angajaților să dețină acțiuni în produsele sale, astfel încât aproximativ jumătate dintre angajații Appointfix dețineau o cotă semnificativă din aplicație la momentul tranzacției. Mobiversal va continua să își construiască propriile produse digitale solide și scalabile și să ofere servicii și asistență pentru clienții care își construiesc propriile aplicații cu noi. Dorim să le mulțumim tuturor celor care au fost implicați în a face Appointfix ceea ce este astăzi, utilizatorilor care au avut încredere în noi în acești ani și, de asemenea, tuturor partenerilor noștri”, a precizat Alin Merches, co-fondator și CEO al Mobiversal.

Întreaga echipă Appointfix, formată din aproximativ 20 de angajați, se va alătura companiei Universe Software și va continua să opereze de la biroul din Oradea (România). De asemenea, aplicația va continua să fie dezvoltată sub numele actual.
Mobiversal este o agenție mobilă cu servicii complete, pasionată de crearea de aplicații care îmbunătățesc viața oamenilor. Din 2011, a transformat idei în aplicații pentru peste 60 de clienți din peste 15 țări, și-a lansat cu succes produsele proprii și a fost clasificată printre „Top Mobile App Developers” din Europa (Clutch.co).

Știre preluată de pe ebihon.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.