DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorNews

Botez oprit de poliţişti, într-un sat din Bihor. La petrecere erau 25 de invitaţi

Patronul unui restaurant din satul Gheghie a fost amendat de poliţiştii bihoreni, pentru că a găzduit o petrecere de botez, într-o perioadă în care orice fel de eveniment privat este interzis.

Poliţiştii Secției nr.1 de Poliție Rurală Borod au descins sâmbătă, în jurul orei 14.30, la cheful care avea 25 de invitaţi şi au întrerupt distracţia. Reamintim că organizarea de evenimente private de orice fel (nunţi, botezuri, mese festive etc.) este interzisă în continuare, pentru prevenirea răspândirii Covid-19.

„În consecință, administratorul societății comerciale respective a fost sancționat contravențional, cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19”, se arată într-un comunicat transmis duminică de Poliţia Bihor.

Un chef similar a fost oprit de poliţiştii bihoreni şi duminica trecută, într-un local din Auşeu. Atunci, amenda scrisă a fost de 1.000 de lei.

În urma controalelor de sâmbătă, echipe mixte de poliţişti, jandarmi şi angajaţi din alte instituţii publice au mai dat 157 de amenzi în valoare totală de 35.250 de lei pentru nepurtarea măștii de protecție, 19 amenzi în valoare de 8.000 de lei pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea şi libera circulație şi 4 amenzi în valoare de 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor privind carantina / izolarea.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsVideo

Cîţu, după ce Guvernul a publicat PNRR: Construim 450 de km de autostradă, sute de şcoli şi de creşe, vom renova zeci de spitale (VIDEO)

MeteoNews

Se strică vremea: Avertizare de ploi şi vânt, în toată ţara

NewsOradea

Pachet suspect la Banca Transilvania din Trade Center Oradea: Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi (FOTO)

CovidBihor

Cifre îngrijorătoare privind vaccinarea anti-Covid la bugetarii din Bihor. Vezi câți dintre ei s-au imunizat, pe instituții! (FOTO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *