DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Cauţi job? Primăria Oradea face angajări pe 74 de posturi!

Primarul Florin Birta îi invită pe orădeni să se angajeze în Palatul Administrativ al oraşului. Într-o conferinţă de presă susţinută joi, edilul a anunţat că Primăria a rămas cu 74 de posturi vacante şi a început să organizeze concursurile pentru ocuparea lor.

Potrivit lui Birta, cele 74 de posturi s-au eliberat pentru că funcţionarii s-au pensionat, s-au transferat la alte primării din Bihor sau pur şi simplu au demisionat pentru a urma alte cariere, cum a făcut un jurist, care acum este judecător asistent.

“Suntem cu 74 de posturi vacante la Primărie. Bineînţeles că volumul de lucru nu a scăzut, avem acelaşi volum de lucru, poate mai mult. Vom scoate la concurs o parte din aceste posturi vacante. Deja 19 au fost anunţate şi a fost stabilită data concursurilor în lunile martie, aprilie, mai”, a declarat Birta.

Primăria va recruta – între alte posturi – funcţionari la Direcţia Juridică, la cea Economică, la Patrimoniu Imobiliar şi la Direcţia Tehnică, atât debutanţi, cât şi specialişti cu experienţă. “Îi rog pe această cale pe toţi cei interesaţi să vină să se înscrie la concurs şi să facă parte din această echipă a Primăriei. Avem nevoie de oameni pregătiţi, cu care să ducem mai departe toate proiectele pe care le avem în desfăşurare”, a declarat Birta.

Anunțurile și condițiile de participare pentru posturile disponibile pot fi găsite pe site-ul Primăriei, oradea.ro, la secțiunea “Concursuri”. 

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsVideo

Cîţu, după ce Guvernul a publicat PNRR: Construim 450 de km de autostradă, sute de şcoli şi de creşe, vom renova zeci de spitale (VIDEO)

MeteoNews

Se strică vremea: Avertizare de ploi şi vânt, în toată ţara

NewsOradea

Pachet suspect la Banca Transilvania din Trade Center Oradea: Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi (FOTO)

BihorNewsVideo

Minune... ratată: Un habitat natural rar şi fragil descoperit în Bihor este ignorat de autorităţi (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *