DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Cauţi job? Primăria Oradea face angajări pe 74 de posturi!

Primarul Florin Birta îi invită pe orădeni să se angajeze în Palatul Administrativ al oraşului. Într-o conferinţă de presă susţinută joi, edilul a anunţat că Primăria a rămas cu 74 de posturi vacante şi a început să organizeze concursurile pentru ocuparea lor.

Potrivit lui Birta, cele 74 de posturi s-au eliberat pentru că funcţionarii s-au pensionat, s-au transferat la alte primării din Bihor sau pur şi simplu au demisionat pentru a urma alte cariere, cum a făcut un jurist, care acum este judecător asistent.

“Suntem cu 74 de posturi vacante la Primărie. Bineînţeles că volumul de lucru nu a scăzut, avem acelaşi volum de lucru, poate mai mult. Vom scoate la concurs o parte din aceste posturi vacante. Deja 19 au fost anunţate şi a fost stabilită data concursurilor în lunile martie, aprilie, mai”, a declarat Birta.

Primăria va recruta – între alte posturi – funcţionari la Direcţia Juridică, la cea Economică, la Patrimoniu Imobiliar şi la Direcţia Tehnică, atât debutanţi, cât şi specialişti cu experienţă. “Îi rog pe această cale pe toţi cei interesaţi să vină să se înscrie la concurs şi să facă parte din această echipă a Primăriei. Avem nevoie de oameni pregătiţi, cu care să ducem mai departe toate proiectele pe care le avem în desfăşurare”, a declarat Birta.

Anunțurile și condițiile de participare pentru posturile disponibile pot fi găsite pe site-ul Primăriei, oradea.ro, la secțiunea “Concursuri”. 

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Blocaţi în stâlp: Lucrările de reabilitare a unei străzi din Oradea s-au oprit într-un stâlp (FOTO)

OradeaNews

S-o vedem şi noi. Se testează posibile soluţii de iluminare a Pieţei Unirii din Oradea (FOTO)

News

Atenţie, şoferi! Noi reguli de depăşire a bicicliştilor

OradeaNews

Acces gratuit! Turnul Primăriei Oradea a fost redeschis publicului după doi ani de șantier (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *