DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Cauţi job? Primăria Oradea face angajări pe 74 de posturi!

Primarul Florin Birta îi invită pe orădeni să se angajeze în Palatul Administrativ al oraşului. Într-o conferinţă de presă susţinută joi, edilul a anunţat că Primăria a rămas cu 74 de posturi vacante şi a început să organizeze concursurile pentru ocuparea lor.

Potrivit lui Birta, cele 74 de posturi s-au eliberat pentru că funcţionarii s-au pensionat, s-au transferat la alte primării din Bihor sau pur şi simplu au demisionat pentru a urma alte cariere, cum a făcut un jurist, care acum este judecător asistent.

“Suntem cu 74 de posturi vacante la Primărie. Bineînţeles că volumul de lucru nu a scăzut, avem acelaşi volum de lucru, poate mai mult. Vom scoate la concurs o parte din aceste posturi vacante. Deja 19 au fost anunţate şi a fost stabilită data concursurilor în lunile martie, aprilie, mai”, a declarat Birta.

Primăria va recruta – între alte posturi – funcţionari la Direcţia Juridică, la cea Economică, la Patrimoniu Imobiliar şi la Direcţia Tehnică, atât debutanţi, cât şi specialişti cu experienţă. “Îi rog pe această cale pe toţi cei interesaţi să vină să se înscrie la concurs şi să facă parte din această echipă a Primăriei. Avem nevoie de oameni pregătiţi, cu care să ducem mai departe toate proiectele pe care le avem în desfăşurare”, a declarat Birta.

Anunțurile și condițiile de participare pentru posturile disponibile pot fi găsite pe site-ul Primăriei, oradea.ro, la secțiunea “Concursuri”. 

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsCovid

MOBILIZARE 130 de cabinete NOI, pentru imunizarea cu Pfizer, se deschid de la 1 martie

OradeabusinessNews

Oradea va avea încă un parc industrial, al patrulea. Vezi unde va fi localizat!

OradeaBihorLifestyleNewsVideo

Cum facem România faină ca Oradea? Ilie Bolojan, invitat la podcastul lui Mihai Morar. Vezi interviul! (VIDEO)

News

Marcel Ciolacu: S-a ajuns prea departe! Scenele în care se ceartă polițiștii cu jandarmii sunt scandaloase

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *