DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

CovidNewsWorld

Celebrul Larry King a murit infectat cu Covid-19

larry_king_CNN

Celebrul moderator de televiziune Larry King a încetat din viaţă la 87 de ani, după ce a fost infectat cu Covid-19.

Potrivit BBC, jurnalistul a fost internat în spitalul Cedar-Sinai din Los Angeles în decembrie şi a fost mutat la terapie intensivă la începutul lunii ianuarie, ca urmare a deteriorării stării sale de sănătate.

Celebrul moderator de talk-show-uri suferea de diabet de tip 2 şi avea un istoric medical care cuprindea mai multe crize cardiace, cancer pulmonar şi angină pectorală pe fondul scăderii fluxului sanguin către inimă.

Imagine unică în televiziunea americană, purtând mânecile sale veşnic suflecate, bretelele şi ochelarii cu rame late, legendarul jurnalist a realizat de-a lungul celor şase decenii de carieră peste 5.000 de interviuri live.

În emisiunea lui King au fost intervievaţi, pe rând, toţi preşedinţii americani, începând cu Gerald Ford, dar și alți oameni politici ca Margaret Tatcher, Yasser Arafat sau Vladimir Putin, vedete precum Frank Sinatra, Barbra Streisand şi Lady Gaga sau personalităţi ca Bill Gates.

Difuzată de CNN, emisiunea “Larry King Live” a constituit timp de 25 de ani un standard de calitate pentru televiziune.

King a părăsit CNN în 2010, dar şi-a continuat activitatea de moderator doi ani mai târziu pentru o televiziune online în cadrul unui canal de internet plătit la care a şi fost cofondator.

De-a lungul carierei în radio şi televiziune jurnalistul a obţinut două premii Peabody, un trofeu Emmy, zece premii Cable Ace, iar în 1898 a fost inclus în Radio Hall of Fame.

Jurnalistul a fost căsătorit de opt ori cu şase femei, căsătorii din care au rezultat cinci copii care i-au dăruit nouă nepoţi şi patru strănepoţi.

În vara anului trecut Larry King s-a confruntat o dublă tragedie după ce fiul său Andy (56 de ani ani) a decedat răpus de un atac de cord, urmat la scurtă vreme de fiica sa Chaia (51 de ani), bolnavă de cancer.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradeaVideo

Trei luni de gratuitate! Parcarea de la fosta bază sportivă Voința din Oradea va fi dată în funcțiune începând din 20 septembrie (FOTO / VIDEO)

News

Orădeanca Ruxandra Sala a fost numită la şefia Direcţiei Naţionale de Insolvenţă a Persoanelor Fizice din ANPC

OradeaNewsVideo

Cetate pentru toţi: Cum îşi propune municipalitatea să reînvie Cetatea Oradea, reabilitată cu 25 milioane euro (FOTO / VIDEO)

NewsOradea

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Oradea se mută din octombrie în sala Florica Ungur până la reabilitarea sediului

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *