DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradeaVideo

Centrul Oradiei s-a umplut de bucurie şi culoare! (FOTO/VIDEO)

Piaţa Unirii din Oradea s-a umplut, sâmbătă, de bucurie şi culoare. Sute de copii au dansat şi au fluturat eşarfe colorate cu ocazia “Întâlnirii Eparhiale a Copiilor”, organizată de Episcopia Greco-Catolică.

Veseli şi energici, cei mici au dansat pe melodia Rise, interpretată de Jonas Blue ft. Jack & Jack, atrăgând privirile celor care au trecut prin zonă.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=314&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F121339501375476%2Fvideos%2F472179831379852%2F&show_text=false&width=560&t=0

Evenimentul a fost supravegheat de jandarmi.

Acesta a fost unul dintre momentele din cadrul “Întâlnirii Eparhiale a Copiilor”. Anul acesta, activitățile s-au desfăşurat sub motto-ul “Maria a pornit şi s-a dus singură în grabă”, care, potrivit organizatorilor, “ne invită pe fiecare dintre noi să pornim şi să venim în grabă pentru a-L întâlni pe Isus în Sfânta Euharistie şi în cei de lângă noi, cu care să construim împreună o lume mai frumoasă”.

Între altele, cei mici – aproximativ 1.200 după estimările organizatorilor – au participat la Sfânta Liturghie şi au cântat “Hristos a Înviat”, împreună cu episcopul Virgil Bercea  (video jos).

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Ruinele fostei clădiri Avântul din Oradea au fost demolate pentru a face loc unui bloc de locuinţe (FOTO)

NewsOradea

1 Decembrie 2022 - orădenii au onorat evenimentul cu o prezență masivă

NewsOradeaVideo

La mulţi ani, România! În Oradea s-a sărbătorit cu cântece patriotice și s-a stat la coadă pentru fasole cu ciolan (FOTO/VIDEO)

News

Regele Charles al III-lea: Primul fiu al Reginei Elisabeta a devenit monarhul Marii Britanii (VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *