DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Cine este noul director al Penitenciarului Oradea

Unitatea de detenţie de maximă siguranţă din centrul Oradiei are, de la începutul acestei luni, un nou director. Este vorba despre comisarul şef de poliţie penitenciară Ciprian Timiş, până acum şef al Biroului prevenirea criminalităţii şi terorismului din cadrul Penitenciarului.

Anunţul a fost făcut printr-un scurt comunicat transmis de Adina Bîrda, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Oradea. “Vă informăm că, potrivit Ordinului Ministrului Justiţiei nr.3923/C/2021, începând cu data de 01.08.2021, domnul comisar şef de poliţie penitenciară Ciprian Timiş se împuterniceşte în funcţia de director al Penitenciarului Oradea pentru o perioadă de 1 an, dar nu mai mult de data ocupării funcţiei prin concurs”, se arată în comunicat. 

Orădeanul Ciprian Timiş a preluat funcţia marţi, 3 august, în prezenţa directorului general adjunct al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, comisar şef de poliţie penitenciară Marian Ilie.

În vârstă de 39 de ani, Ciprian Timiş a fost în perioada 2007-2021 şeful Biroului prevenirea criminalităţii şi terorismului în cadrul Penitenciarului Oradea, răspunzând de identificarea, cunoaşterea şi prevenirea situaţiilor care pot favoriza sau genera incidente grave în închisoare. El este licenţiat în drept şi are un masterat în management în administraţie publică. 

Înainte de numirea lui Ciprian Timiş, penitenciarul din Oradea a fost condus, tot prin împuternicire, de Mircea Roman, care, mai nou, a fost mutat la Satu Mare.

Unitatea de detenţie din centrul Oradiei nu are director “plin” din aprilie 2017, când Ioan Ilea s-a pensionat. Postul de director ar urma să fie scos la concurs, după mai multe amânări, de Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.