DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Compania de Apă Oradea: Locuitorii de pe strada Traian Moşoiu rămân miercuri fără apă

S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A. îşi anunţă consumatorii că, în ziua de miercuri 21.07.2021, din cauza lucrărilor de intercalare a unei noi reţele de alimentare cu apă pe strada Traian Moşoiu / Mihail Viteazul, lucrare executată de către antreprenorul SC LEKO CONSTRUCT SRL, furnizarea apei potabile se va întrerupe total, între orele 08 şi 16. Vor fi afectaţi consumatorii situaţi pe strada Traian Moşoiu.

Rugăm consumatorii să îşi asigure rezervele de apă pentru acest interval de timp. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate, iar în cazul în care la repunerea în funcţiune a serviciului de alimentare cu apă se observă deficienţe în parametrii de furnizare şi de calitate ai apei, vă rugăm să transmiteţi orice sesizare la Dispeceratul central al companiei, la numerele de telefon 0259 – 430.928 sau 0359 – 410.203.

Conducerea
S.C. COMPANIA DE APĂ ORADEA S.A.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
News

Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Jemenii s-ar putea să dea banii înapoi statului, dar Suedezul nu se teme

NewsProtestTest covidVideo

Controversatul deputat Mihai Lasca a declanşat un scandal la Street Food Festival în Oradea. Vezi ce s-a întâmplat! (FOTO / VIDEO)

PoliticăNews

Bolojan vs. Cîţu: Cum se contrează liderul PNL Bihor cu premierul României, despre guvernare şi investiţii

OradeaNews

Teqball în Oradea: Două mese de joc au fost donate orașului. Vezi unde și cum se poate practica noul sport! (FOTO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *