DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorNewsOradea

Concert creștin cu Laura Bretan la Oradea

Vă așteptăm la evenimentul creștin al anului în Oradea! Dacă te întrebi unde este Dumnezeu și cum îți răspunde atunci când Îl cauți, evenimentul de duminică după masa, în care va concerta Laura Bretan în cetatea Oradea este o ocazie pe care nu vrei să o ratezi. Sub marca “Dumnezeu întreabă de tine”, Comunitatea Penticostală din Oradea organizează un eveniment impresionant ce va aduce bucurie, inspirație și speranță în inimile tuturor participanților. Vă invităm așadar la un eveniment emoționant ce va avea loc într-o atmosferă plină de credință și muzică minunată!

Cetatea Oradea va fi martora unui eveniment muzical deosebit, în care vocea angelică a Laurei Bretan va umple inimile noastre cu bucurie și inspirație. Concertul creștin organizat de către comunitatea penticostală din Oradea este o ocazie unică pentru a ne conecta cu divinul și a experimenta puterea muzicii spirituale.

Laura Bretan, tânăra talentată care a câștigat inimile tuturor la emisiunea “Românii au talent”, vine să ne încânte cu vocea sa cristalină și emoțiile pe care le transmite prin interpretarea pieselor religioase vor aduce pace sufletească și speranță celor prezenți.

Dumnezeu întreabă de fiecare dintre noi în feluri diferite. Prin intermediul acestui concert, suntem invitați să rămânem deschiși la această întrebare și să căutăm rostul destinului nostru spiritual.

Indiferent dacă ești credincios sau nu, acest concert te va captiva prin energia pozitivă pe care o vor transmite cei care vor cânta în evenimentul de la cetate: Gabriel Buzguța, Laura Bretan, Amalia Decean și Bethany United – Chicago choir. E momentul perfect pentru a contempla și pentru a reflecta asupra propriei noastre vieți și mai ales a destinului nostru.

Văzând că Dumnezeu întreabă de tine, te invităm să fii parte dintr-un eveniment extraordinar în Cetatea Oradea. Comunitatea Penticostală Oradea vă oferă ocazia de a experimenta o seară extraordinară în care să fii încurajat și să mergi acasă plin de speranță.

Dumnezeu întreabă de tine este mai mult decât un simplu concert; este un eveniment dedicat celor aflați în căutarea lui Dumnezeu și doritori să trăiască experiențe spirituale intense.

Duminică seara, 16 iulie, de la ora 18.00 în Cetatea Oradea.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.