DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

OradeaNews

Concurs cu final așteptat: Cine va prelua şefia Companiei de Apă Oradea

Procedura de selectare a unui director care să preia conducerea Companiei de Apă Oradea de la sfârşitul lunii august, când mandatul actualului manager Ovidiu Gavra se încheie, a intrat în linie dreaptă.

După căutări prelungite, primarul Florin Birta şi-a ales un favorit, iar despre concursul cu final aşteptat Bihorel a aflat că îl va avea drept câştigător pe actualul şef al Inspectoratului de Stat în Construcţii Bihor, Lucian Chindlea.

Unul dintre cei mai vechi şefi de instituţii deconcentrate din judeţ, care deţine funcţia încă din 2012, Chindlea este preferat de primar pentru că, venind din afara CAO, va putea lua mai uşor decizii nepopulare, de la eventuale reduceri de personal la înlocuiri în funcţii de conducere.

Viitorul director va avea mână liberă să reorganizeze societatea astfel încât să forţeze accelerarea lucrărilor pentru reabilitarea, modernizarea şi extinderea reţelelor de apă, mai ales că nu există şantier în Oradea care să nu se lovească de reţelele CAO.

După atâţia ani la conducerea Inspectoratului în Construcţii, Chindlea ar trebui să ştie cum să împace şantieriştii între ei înainte ca aceştia să îşi dea reciproc cu târnăcoapele peste picioare…

Related posts
NewsOradea

Blocaţi în stâlp: Lucrările de reabilitare a unei străzi din Oradea s-au oprit într-un stâlp (FOTO)

OradeaNews

S-o vedem şi noi. Se testează posibile soluţii de iluminare a Pieţei Unirii din Oradea (FOTO)

News

Atenţie, şoferi! Noi reguli de depăşire a bicicliştilor

OradeaNews

Acces gratuit! Turnul Primăriei Oradea a fost redeschis publicului după doi ani de șantier (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *