DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia – Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

Asso Cral, o societate cooperativă italiană cu sediul în Florența, și-a consolidat poziția de-a lungul celor peste 20 de ani de experiență, ca lider în domeniul coeziunii sociale și al creării de rețele profesionale. Până în prezent, Asso Cral a oferit serviciile sale unui impresionant număr de peste 10 milioane de cetățeni, creând legături puternice între diferite industrii.

Cu peste 26.000 de convenții la activ, o bază de 10,5 milioane de beneficiari și aproape 3 milioane de cărți de membru distribuite, Asso Cral adună de peste 22 de ani parteneri de prestigiu cum ar fi Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Educației, Ministerul Apărării și Ministerul Justiției din Italia, dar și numeroase bănci de renume și mari companii din domenii diverse.

Peste 40 de astfel de parteneri de prestigiu vor fi prezenți în data de 26 iunie 2024 la un eveniment de networking de excepție, organizat în stațiunea balneară Abano Terme din Italia. Realizat sub forma unei întâlniri one-on-one, evenimentul este dedicat hotelierilor români care vor avea șansa să își prezinte, în fața celor mai importanți factori de decizie din aceste companii, oferta turistică.

În cadrul evenimentului organizat de Asso Cral, liderii companiilor participante au un interes deosebit pentru ofertele turistice diverse, dorind să ofere angajaților ocazia de a descoperi frumusețile României prin pachete turistice complexe. Această inițiativă răspunde nevoii angajaților lor de a explora și a se bucura de experiențe autentice într-un cadru de poveste.

Este important pentru hotelierii prezenți la eveniment să știe că angajații, adică potențialii clienți, vor călători în grupuri mari, având flexibilitatea de a plăti personal sejurul sau de a beneficia de subvenții oferite de guvernul italian.

Deoarece există un interes enorm pentru astfel de experiențe autentic românești, ar fi ideal ca pachetele turistice oferite să includă și recomandări de evenimente locale, sesiuni de degustare de vinuri și preparate culinare tradiționale, astfel încât participanții să aibă o aventură culturală și gastronomică completă pe tărâmul lui Dracula.

Printre participanții confirmați se numără reprezentanți de seamă ai CRAL Banca Intesa San Paolo, CRAL TLC Settore Telecomunicazioni, CRAL Deutsche Bank Firenze, Associazione Nazionale Carabinieri și multe alte instituții.

Pentru cei interesați de acest eveniment și dornici să afle mai multe detalii, vă invităm să ne lăsați un mesaj la adresa de email contact@emtfairs.ro, unde echipa noastră este gata să vă răspundă cu promptitudine la orice nelămurire.

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

News

Soluții durabile și sigure pentru protecția proprietății tale – oferite de Matprod Steel, liderul pieței românești de plasă împletită

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.