DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

OradeaNews

Consiliul Local Oradea, reunit pentru prima dată în sala mare a Primăriei după reabilitare. Vezi cum arată! (FOTO / VIDEO)

Consiliul Local Oradea s-a întrunit marţi în şedinţă ordinară pentru prima dată în sala mare a Primăriei în urma finalizării lucrărilor de reabilitare derulate aici.

S-a inaugurat sala mare!

Consilierii locali şi-au ocupat locurile la mesele dispuse în arc de cerc, după aspectul iniţial de acum un secol care imita Parlamentul Britanic, împărţiţi pe grupuri politice.

Potrivit noii dispuneri, sala este dominată de un prezidiu înalt, la care stau primarul alături de preşedintele de şedinţă, cei doi viceprimari şi secretarul Consiliului Local.

În partea stângă a sălii, cu faţa la prezidiu, au fost aşezaţi consilierii PSD, urmaţi de cei ai UDMR, iar în dreapta a fost dispus grupul masiv al PNL în spatele căruia s-au aşezat, instinctiv, directorii din Primărie.

Chiar dacă sala a fost deja inaugurată, aceasta este încă în lucru. Până la şedinţa următoare, muncitorii mai au de montat măsuţele pentru materiale sau laptopuri în faţa tuturor locurilor. Cele deja montate au un aspect minimalist care aminteşte de policioarele din vechile trenuri comuniste.

Nici scaunele, ce aduc cu cele rabatabile de la cinematograf, chiar dacă mai elegante şi îmbrăcate în piele, nu sunt foarte generoase. “Puteau să le facă mai mari, ca să încapă toată lumea, că nu toţi consilierii sunt supli”, a comentat un ales local.

Sala mare a Primăriei va beneficia de toate facilităţile abia în cursul lunii februarie. Municipalitatea aşteaptă încă după sistemul video şi tabletele pentru consilierii locali, comandate din China.

“După legarea în reţea a sistemului video pe cele două ecrane amplasate de-o parte şi alta a prezidiului va fi afişat modul de vot în urma fiecărui material”, a spus un angajat al Primăriei.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Constructorii pregătesc înierbarea liniei de tramvai din zona Nufărul-Cantemir (FOTO)

NewsOradeaVideo

Centrul Oradiei s-a umplut de bucurie şi culoare! (FOTO/VIDEO)

NewsSport

Liga Campionilor: Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul european

OradeaNewsVideo

Orădeanul Darius Mabda a câștigat „Românii au talent”! (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *