DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Consiliul Local Oradea, reunit pentru prima dată în sala mare a Primăriei după reabilitare. Vezi cum arată! (FOTO / VIDEO)

Consiliul Local Oradea s-a întrunit marţi în şedinţă ordinară pentru prima dată în sala mare a Primăriei în urma finalizării lucrărilor de reabilitare derulate aici.

S-a inaugurat sala mare!

Consilierii locali şi-au ocupat locurile la mesele dispuse în arc de cerc, după aspectul iniţial de acum un secol care imita Parlamentul Britanic, împărţiţi pe grupuri politice.

Potrivit noii dispuneri, sala este dominată de un prezidiu înalt, la care stau primarul alături de preşedintele de şedinţă, cei doi viceprimari şi secretarul Consiliului Local.

În partea stângă a sălii, cu faţa la prezidiu, au fost aşezaţi consilierii PSD, urmaţi de cei ai UDMR, iar în dreapta a fost dispus grupul masiv al PNL în spatele căruia s-au aşezat, instinctiv, directorii din Primărie.

Chiar dacă sala a fost deja inaugurată, aceasta este încă în lucru. Până la şedinţa următoare, muncitorii mai au de montat măsuţele pentru materiale sau laptopuri în faţa tuturor locurilor. Cele deja montate au un aspect minimalist care aminteşte de policioarele din vechile trenuri comuniste.

Nici scaunele, ce aduc cu cele rabatabile de la cinematograf, chiar dacă mai elegante şi îmbrăcate în piele, nu sunt foarte generoase. “Puteau să le facă mai mari, ca să încapă toată lumea, că nu toţi consilierii sunt supli”, a comentat un ales local.

Sala mare a Primăriei va beneficia de toate facilităţile abia în cursul lunii februarie. Municipalitatea aşteaptă încă după sistemul video şi tabletele pentru consilierii locali, comandate din China.

“După legarea în reţea a sistemului video pe cele două ecrane amplasate de-o parte şi alta a prezidiului va fi afişat modul de vot în urma fiecărui material”, a spus un angajat al Primăriei.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.