DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

News

De ziua maghiarilor de pretutindeni, un deputat PSD le urează liderilor UDMR să meargă la pușcărie: ‘Să ajungă la coșul de gunoi al politicii și istoriei’

Parlamentarul PSD Radu Cristescu le urează la mulți ani maghiarilor cu ocazia zilei lor naționale. Pe de altă parte, liderilor UDMR le urează să ajungă în coșul de gunoi al istoriei.

„”Jó napot kívánok”, maghiari onești !

Nu, în cuvintele de mai sus nu e nici o ironie ieftină, ca a pseudo-președintelui sas Iohannis, nu demult, când a vrut să sperie alegătorii într-un mod primitiv, făcând insinuări bolnave, parșive și penibile vizavi de PSD.

Astăzi, de Ziua Maghiarilor, vreau să le urez sănătate și numai bine tuturor maghiarilor onești, oriunde ar trăi ei. Cum spune o vorbă românească din popor, cele rele să se spele, cele bune să se-adune !

Desigur, căpeteniilor UDMR-iste ( și celor care le susțin din afara țării ) le urez altceva : hoților – pușcărie, iar întregii clici de șefi UDMR-iști – să ajungă la coșul de gunoi al politicii și istoriei, fără să mai poată face rău, prin manipularea practicată de 30 de ani, nici maghiarilor onești din România, nici românilor.

Să scăpăm împreună de aceste lipitori parșive din fruntea UDMR, asta vă urez, stimati maghiari cinstiți și de treabă!”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Încă o angajare CONTROVERSATĂ făcută de PNL: fata unui fost ștab din SRI, angajată pe post de consilier la un primar PNL .

Știre preluată de pe stiripesurse.ro

Related posts
NewsOradeaVideo

Trei luni de gratuitate! Parcarea de la fosta bază sportivă Voința din Oradea va fi dată în funcțiune începând din 20 septembrie (FOTO / VIDEO)

News

Orădeanca Ruxandra Sala a fost numită la şefia Direcţiei Naţionale de Insolvenţă a Persoanelor Fizice din ANPC

OradeaNewsVideo

Cetate pentru toţi: Cum îşi propune municipalitatea să reînvie Cetatea Oradea, reabilitată cu 25 milioane euro (FOTO / VIDEO)

NewsOradea

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Oradea se mută din octombrie în sala Florica Ungur până la reabilitarea sediului

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *