DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

Agenții de turismAsigurăriItalia

EMT – Târgul de turism medical european – Ediția a 6-a. 16-17 noiembrie 2023. Un motiv să participi.

Cumpărător Asigurări (NOU!!), Facilitatori, agenți de turism și agenți de turism din întreaga lume. Târg de Turism medical european – EMT – Italia 2023. Targul de turism medical unde iti poti prezenta clinica, cabinetul, spitalul sau serviciile medicale.Cel mai important targ de Turism medical european la care poți participa.

Cine sunt Sellerii care vor participa la Târgul de Turism medical european – EMT Italia 2023

Spa-uri pentru relax, spa-uri medicale, hoteluri medicale, clinici, spitale, companii de transfer, agenții de turism inbound Conferințe, networking și mese rotunde despre tendințele pieței și ale pacienților, seminarii B2B și întâlniri față în față cu agenții de turism medicale și facilitatori din întreaga lume: vor întâlni în principal companii medicale, clinici, centre de reabilitare și stațiuni pentru întreținerea sănătății.

!! Pentru prima dată, EMT – Târgul de turism medical european – Italia 2023 va include mesele rotunde și rețelele cu asigurări !!

Din 2016, World Fine Selections srl mai exact BookingsMed organizează Conferința Internațională EMT privind Turismul Medical în Europa. EMT este o activitate majoră în turismul medical european. O oportunitate rară de a vă conecta cu cei mai importanți jucători din lume. Formatul întâlniri este conferință, întâlniri B2B și mese rotunde pentru a conecta jucătorii. Reprezentanții a 65 de țări se vor întâlni la Siracuza în perioada 16-17 noiembrie.

Au participat reprezentanți ai centrelor medicale europene și asiatice, ai centrelor de reabilitare, companiilor străine de servicii medicale, centrelor de sănătate. Publicul nostru este reprezentat de agenții de turism medical, agenții de turism și medicii.

Seminarul anual de Turism Medical se va afla la a șaptea ediție. Ce include programul seminarului de turism medical? Este o conferință, masă rotundă despre lucrul cu pacienții și tendințele pieței; întâlnire de afaceri – seminar B2B.

Căutați clienți VIP și cu bugete mari?

A treia oportunitate de decernare a premiilor la Târgul european de Turism Medical este disponibilă! !

Un juriu format din 12 profesioniști din 12 țări și 3 continente diferite, inclusiv facilitatori, agenți de turism și medici, va selecta cele mai bune clinici, spitale, centre termale și spa-uri medicale.

EMT este organizat de World Fine Selections (WFS), Asociația Italiană pentru Promovarea Turismului Medical și Termal (AIPMT) și BookingsMed, în colaborare cu DoctorGeo, doamna Natalia Strokovska și susținut de multe asociații de turism medical și parteneri media din peste 10 ţări diferite.

Și România ”crește” pe harta turismului medical și este o destinație tot mai cerută de către italieni. Aceștia solicită efectuarea la noi în țară a diferitelor tratamente medicale – doar se știe că intervențiile stomatologice, de exemplu, sunt mai ieftine decât în Peninsulă. Raportul calitate — preț fiind excelent.

Detaliile EMT 2023 au fost puse la punct de profesioniștii bookingsmed.com, o platformă online dedicată turismului experimental și scoaterii în evidență a lucrurilor aparte oferite de fiecare țară.

bookingsmed.com permite rezervarea online a unor tratamente la clinici din toată lumea.

Cei care au gândit acest proiect l-au prezentat drept un instrument simplu prin care agențiile din întreaga lume care se ocupă de turismul medical pot rezerva online tratamente la prețuri reduse. Și aceasta pentru că platforma este conectată la o rețea de agenții de turism din mai multe țări.

Cum poate fi utilizat bookingsmed.com?

Modul de operare al unei astfel de platforme de servicii medicale seamănă cu cel prin care ne rezervăm o cameră la un hotel prin intermediul cunoscutului booking.com.

Cu alte cuvinte: dacă tu, ca pacient, cauți o clinică, un medic, un spital care oferă tratament sau servicii medicale de care ai nevoie, sunt două variante. Ambele includ bookingsmed.com.

  • Prima este să frunzărești personal ofertele medicale disponibile pe platformă și să rezervi online tratamentul.
  • A doua este să apelezi la o agenție de turism medical care este conectată cu bookingsmed.com. Astfel,îți oferă variantele cele mai bune și ieftine pentru ceea ce cauți.

Așadar, bookingsmed.com funcționează atât ca un portal B2B (business-to-business) – unde înțelegerile se pot face între clinici, medici ori spitale, pe de o parte, și agențiile de turism medical, pe de altă parte, cât și ca un adevărat magazin online (B2C), de unde clienții își aleg ”produsele”, adică tratamentele dorite.

Related posts
Agenții de turismAsigurăriEMTEuropaItaliaNewsTurismWorld

La a 7-a ediție. EMT - European Medical Tourism (7-8-9 iunie 2022)

NewsEuropaItalia

A murit preşedintele Parlamentului European. Italianul David Sassoli avea 65 de ani

ItaliaNewsOradea

Ciclist în Italia: Campionul naţional Şerban Luncan din Oradea, singurul stranier cooptat în echipa PGC Mazzola

ItaliaEuropaNewsVideo

Italia este campioana Europei la fotbal! Portarul italian a apărat două penalty-uri (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *