DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorNewsVideo

Flavia Groșan, audiată la Colegiul Medicilor Bihor. Peste 100 de susținători la fața locului (FOTO / LIVE-VIDEO)

Doctoriţa Flavia Groşan este audiată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a explica declaraţiile controversate făcute în ultimele zile în spaţiul public, pneumologul afirmând că infecţia cu Covid este o “pneumonie atipică” pentru care ar fi găsit un tratament secret şi ieftin şi susţinând că a vindecat peste 1.000 de oameni fără niciun rateu, în vreme ce medicii din spitale îşi omoară pacienţii.

“Nu-mi e ruşine”

“Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a spus Groşan, în jurul orei 13.25, când a ajuns la Colegiu.

Ea a primit flori de la susţinători. “Voi fi aici, voi fi lângă dvs de fiecare dată”, a mai spus ea, în aplauzele acestora.

Întrebată despre cum vede valul de susţinere, pneumologul s-a declarat copleşit. 

Încep să sosească susţinătorii

Primii susţinători au început să apară puţin după ora 13. Între aceştia se numără Horia Balint, cel care a spus că în Spitalul Municipal din Oradea se omoară pacienţi cu “pastile roz”, un bărbat trecut de 60 de ani şi o femeie din Baia Mare, care se recomandă Ramona Irina Tarţa, “fost jurnalist în presa economică pe cinci continente”.

“N-am venit să protestez, am venit să-i transmit doamnei doctor Groşan susţinerea mea”, a spus femeia, considerând că aşa-zisul caz Groşan “mie mi se pare un exerciţiu de imagine, un exerciţiu de PR”. “Cum a apărut acest caz?”, a întrebat ea, declarându-se nedumerită de amploarea mediatică acordată acestui caz, în condiţiile în care spitalele sunt suprasolicitate.

“Nu ceda”

În momentul în care Flavia Groşan şi-a făcut apariţia la bordul unei limuzine Mercedes şofată de un bărbat şi în care mai erau două femei, persoanele prezente, circa 30 la număr, au început să aplaude şi i-au transmis: “Nu vă lăsaţi”, în timp ce fosta jurnalistă din Baia Mare i-a spus “Flavia, suntem cu tine. Nu ceda”.

Doctoriţa Groşan nu a făcut declaraţii jurnaliştilor prezenţi şi ei în număr mare, ci doar i-a salutat pe susţinători şi le-a mulţumit pentru sprijin, după care a intrat în sediul Colegiului Medicilor Bihor.

După acest moment, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, având o pipă în gură, şi care sosise cu bicicleta, a explicat că vine din Austria, iar acolo oamenii sunt ţinuţi izolaţi doar 10 zile, în timp ce în România este vorba despre 14 zile. El a spus că nu înţelege de ce se vorbeşte despre “această boală care oficial nu există” şi a desfăşurat steagul Austriei, cerând, în limba germană, demisia cancelarului Sebastian Kurtz.

La faţa locului a sosit, în jurul orei 13.20 şi o autospecială a jandarmeriei Bihor, oamenii legii urmărind evenimentul de la distanţă.

Vezi mai jos imagini în direct de la eveniment!

Știre prelută de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.