DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorNewsVideo

Flavia Groșan, audiată la Colegiul Medicilor Bihor. Peste 100 de susținători la fața locului (FOTO / LIVE-VIDEO)

Doctoriţa Flavia Groşan este audiată luni la Colegiul Medicilor Bihor, pentru a explica declaraţiile controversate făcute în ultimele zile în spaţiul public, pneumologul afirmând că infecţia cu Covid este o “pneumonie atipică” pentru care ar fi găsit un tratament secret şi ieftin şi susţinând că a vindecat peste 1.000 de oameni fără niciun rateu, în vreme ce medicii din spitale îşi omoară pacienţii.

“Nu-mi e ruşine”

“Mă uit în spate şi nu-mi e ruşine de ceea ce am făcut”, a spus Groşan, în jurul orei 13.25, când a ajuns la Colegiu.

Ea a primit flori de la susţinători. “Voi fi aici, voi fi lângă dvs de fiecare dată”, a mai spus ea, în aplauzele acestora.

Întrebată despre cum vede valul de susţinere, pneumologul s-a declarat copleşit. 

Încep să sosească susţinătorii

Primii susţinători au început să apară puţin după ora 13. Între aceştia se numără Horia Balint, cel care a spus că în Spitalul Municipal din Oradea se omoară pacienţi cu “pastile roz”, un bărbat trecut de 60 de ani şi o femeie din Baia Mare, care se recomandă Ramona Irina Tarţa, “fost jurnalist în presa economică pe cinci continente”.

“N-am venit să protestez, am venit să-i transmit doamnei doctor Groşan susţinerea mea”, a spus femeia, considerând că aşa-zisul caz Groşan “mie mi se pare un exerciţiu de imagine, un exerciţiu de PR”. “Cum a apărut acest caz?”, a întrebat ea, declarându-se nedumerită de amploarea mediatică acordată acestui caz, în condiţiile în care spitalele sunt suprasolicitate.

“Nu ceda”

În momentul în care Flavia Groşan şi-a făcut apariţia la bordul unei limuzine Mercedes şofată de un bărbat şi în care mai erau două femei, persoanele prezente, circa 30 la număr, au început să aplaude şi i-au transmis: “Nu vă lăsaţi”, în timp ce fosta jurnalistă din Baia Mare i-a spus “Flavia, suntem cu tine. Nu ceda”.

Doctoriţa Groşan nu a făcut declaraţii jurnaliştilor prezenţi şi ei în număr mare, ci doar i-a salutat pe susţinători şi le-a mulţumit pentru sprijin, după care a intrat în sediul Colegiului Medicilor Bihor.

După acest moment, un bărbat în vârstă de circa 60 de ani, având o pipă în gură, şi care sosise cu bicicleta, a explicat că vine din Austria, iar acolo oamenii sunt ţinuţi izolaţi doar 10 zile, în timp ce în România este vorba despre 14 zile. El a spus că nu înţelege de ce se vorbeşte despre “această boală care oficial nu există” şi a desfăşurat steagul Austriei, cerând, în limba germană, demisia cancelarului Sebastian Kurtz.

La faţa locului a sosit, în jurul orei 13.20 şi o autospecială a jandarmeriei Bihor, oamenii legii urmărind evenimentul de la distanţă.

Vezi mai jos imagini în direct de la eveniment!

Știre prelută de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Blocaţi în stâlp: Lucrările de reabilitare a unei străzi din Oradea s-au oprit într-un stâlp (FOTO)

OradeaNews

S-o vedem şi noi. Se testează posibile soluţii de iluminare a Pieţei Unirii din Oradea (FOTO)

News

Atenţie, şoferi! Noi reguli de depăşire a bicicliştilor

OradeaNews

Acces gratuit! Turnul Primăriei Oradea a fost redeschis publicului după doi ani de șantier (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *