DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

News

Fratele Dorel: De ce s-a pocăit fostul șef al ABA, Dorel Dume?

Omul cât trăieşte învaţă, iar păcătosul, cu înaintarea în vârstă, se pocăieşte.

Este, mai nou, şi cazul lui Dorel Dume, fost consilier judeţean PDL trecut la PSD şi fost director general al Administraţiei Bazinale de Apă Crişuri, de anul trecut tras pe linie secundară ca şef al Sistemului de Gospodărire a Apelor Oradea, care a făcut senzaţie între colegii de partid şi cei de serviciu pentru că s-a pocăit.

Născut, botezat şi crescut ca ortodox, Dume a bifat un nou act de traseism, de data asta religios, trecând la penticostali. Convertirea, a aflat Bihorel, a fost oficializată în luna ianuarie, când Dume a primit un nou botez în comunitatea penticostală, sub îndrumarea spirituală a fostului şef al CJ, Radu Ţîrle, unul dintre liderii penticostalilor din Bihor.

Deocamdată, pentru angajaţii ABA Crişuri este un mister motivul pocăirii Fratelui Dorel Dume, însă unii pun “iluminarea” nu neapărat pe seama faptului că acesta îşi regretă faptele din trecut, ci a anchetei DNA Oradea care vizează o parte din aceste fapte şi a speranţei că Doamne-Doamne îl va proteja de răutatea procurorilor.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

News

Soluții durabile și sigure pentru protecția proprietății tale – oferite de Matprod Steel, liderul pieței românești de plasă împletită

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.