DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

EconomicAgenții de turismEMTEuropaWorld

La a 5-a ediție. Profesioniștii în turism medical și termal se întâlnesc la o conferință europeană, în Italia la EMT 2021.

Peste 50 de operatori specializați în turism medical și termal vor fi prezenți la a treia ediție a Conferinței Europene de Turism Medical și B2B – EMT 2021 organizată pe 28 și 30 iunie 2021, la Abano Terme, lângă Padova. Participanții vin in mai multe țări europene – printre care Italia, Germania sau Rusia. Ei se vor putea întâlni cu reprezentanți ai unor hoteluri, clinici și centre din domeniile Thermae & Wellness, Prevenire și Tratament.

Și România ”crește” pe harta turismului medical și este o destinație tot mai cerută de către italieni. Aceștia solicită efectuarea la noi în țară a diferitelor tratamente medicale – doar se știe că intervențiile stomatologice, de exemplu, sunt mai ieftine decât în Peninsulă. Raportul calitate — preț fiind excelent.

Detaliile EMT 2019 au fost puse la punct de profesioniștii bookingsmed.com, o platformă online dedicată turismului experimental și scoaterii în evidență a lucrurilor aparte oferite de fiecare țară.

bookingsmed.com permite rezervarea online a unor tratamente la clinici din toată lumea

Cei care au gândit acest proiect l-au prezentat drept un instrument simplu prin care agențiile din întreaga lume care se ocupă de turismul medical pot rezerva online tratamente la prețuri reduse. Și aceasta pentru că platforma este conectată la o rețea de agenții de turism din mai multe țări.

Cum poate fi utilizat bookingsmed.com?

Modul de operare al unei astfel de platforme de servicii medicale seamănă cu cel prin care ne rezervăm o cameră la un hotel prin intermediul cunoscutului booking.com.

Cu alte cuvinte: dacă tu, ca pacient, cauți o clinică, un medic, un spital care oferă tratament sau servicii medicale de care ai nevoie, sunt două variante. Ambele includ bookingsmed.com.

  • Prima este să frunzărești personal ofertele medicale disponibile pe platformă și să rezervi online tratamentul.
  • A doua este să apelezi la o agenție de turism medical care este conectată cu bookingsmed.com. Astfel,îți oferă variantele cele mai bune și ieftine pentru ceea ce cauți.

Așadar, bookingsmed.com funcționează atât ca un portal B2B (business-to-business) – unde înțelegerile se pot face între clinici, medici ori spitale, pe de o parte, și agențiile de turism medical, pe de altă parte, cât și ca un adevărat magazin online (B2C), de unde clienții își aleg ”produsele”, adică tratamentele dorite.

Mai multe detalii despre EMT 2021 se pot afla la numărul de telefon 0770528596.

Platforma va fi accesibilă în limba engleză, dar informațiile sunt traduse automat în alte 72 de limbi.

Related posts
Agenții de turismAsigurăriItalia

EMT - Târgul de turism medical european - Ediția a 6-a. 16-17 noiembrie 2023. Un motiv să participi.

EconomicNewsVideo

Măsuri de sprijin în România: vouchere de 50 de euro, tichete de masă de 30 lei, salariu minim de 3.000 de lei în agricultură şi industria alimentară (VIDEO)

NewsEuropaVideoWorld

Președintele Ucrainei, discursul în Parlament: Apel la România și la firmele românești să ajute la refacerea țării devastate de război (FOTO/VIDEO)

EuropaNewsVideo

Maia Sandu a semnat cererea de aderare a Republicii Moldova la UE: "Trebuie să acționăm imediat!" (VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *