DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsSport

Liga Campionilor: Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul european

Real Madrid a cucerit cel de-al 14-lea trofeu european, după ce, sâmbătă seara, a învins Liverpool, cu scorul de 1-0. Reuşita madrilenilor este un record all-time, arată presa sportivă.

Potrivit Prima Sport, prima repriză le-a aparţinut britanicilor, care au ratat şi cea mai mare ocazie a partidei, în minutul 21, semnată de Mane, însă bara i-a salvat pe iberici.

Pe de altă parte, Real Madrid a marcat în minutul 43, prin Benzema, dar reuşita francezului a fost anulată de VAR pe motiv de ofsaid.

Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 59 de madrileni. Valverde a trimis o centrare şutată, iar brazilianul Vinicius l-a executat pe colegul său de la naţionala Braziliei, Alisson. A fost singurul şut al spaniolilor pe spaţiul porţii, dar suficient ca Real Madrid să câştige meciul şi trolfeul, în uralele a peste 20.000 de fani care s-au deplasat la Paris, arată sursa citată.

GSP.ro scrie că finala a început cu 37 de minute întârziere din cauza unui haos la nivel de organizare fără precedent. De pildă, la 21:45, când accesul în arenă trebuia finalizat, mii de suporteri erau încă la porţile de acces. 

“Vinicius, gol la singurul şut pe poartă al spaniolilor, şi Courtois, MVP-ul de facto al thrillerului de la Paris, au fost actorii principali de pe Stade de France”, scrie GSP.

Related posts
EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

News

Soluții durabile și sigure pentru protecția proprietății tale – oferite de Matprod Steel, liderul pieței românești de plasă împletită

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.