DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsSport

Liga Campionilor: Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul european

Real Madrid a cucerit cel de-al 14-lea trofeu european, după ce, sâmbătă seara, a învins Liverpool, cu scorul de 1-0. Reuşita madrilenilor este un record all-time, arată presa sportivă.

Potrivit Prima Sport, prima repriză le-a aparţinut britanicilor, care au ratat şi cea mai mare ocazie a partidei, în minutul 21, semnată de Mane, însă bara i-a salvat pe iberici.

Pe de altă parte, Real Madrid a marcat în minutul 43, prin Benzema, dar reuşita francezului a fost anulată de VAR pe motiv de ofsaid.

Unicul gol al partidei a fost reuşit în minutul 59 de madrileni. Valverde a trimis o centrare şutată, iar brazilianul Vinicius l-a executat pe colegul său de la naţionala Braziliei, Alisson. A fost singurul şut al spaniolilor pe spaţiul porţii, dar suficient ca Real Madrid să câştige meciul şi trolfeul, în uralele a peste 20.000 de fani care s-au deplasat la Paris, arată sursa citată.

GSP.ro scrie că finala a început cu 37 de minute întârziere din cauza unui haos la nivel de organizare fără precedent. De pildă, la 21:45, când accesul în arenă trebuia finalizat, mii de suporteri erau încă la porţile de acces. 

“Vinicius, gol la singurul şut pe poartă al spaniolilor, şi Courtois, MVP-ul de facto al thrillerului de la Paris, au fost actorii principali de pe Stade de France”, scrie GSP.

Related posts
NewsOradea

Ruinele fostei clădiri Avântul din Oradea au fost demolate pentru a face loc unui bloc de locuinţe (FOTO)

NewsOradea

1 Decembrie 2022 - orădenii au onorat evenimentul cu o prezență masivă

NewsOradeaVideo

La mulţi ani, România! În Oradea s-a sărbătorit cu cântece patriotice și s-a stat la coadă pentru fasole cu ciolan (FOTO/VIDEO)

News

Regele Charles al III-lea: Primul fiu al Reginei Elisabeta a devenit monarhul Marii Britanii (VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *