DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Noi restricţii de circulaţie în Oradea, pentru lucrările din Piaţa Gojdu: Maşinile se mută pe liniile de tramvai

Primăria Oradea a anunţat că, începând de miercuri, 27 octombrie, vor fi puse în practică noi restricţii de circulaţie pentru realizarea lucrărilor din etapa a doua a proiectului care vizează realizarea unui coridor de mobilitate prin Piaţa Gojdu.

Comisia tehnică pe probleme de circulaţie şi trafic rutier din cadrul Primăriei Oradea a dat marţi avizul necesar în acest sens. “Astfel, în perioada 27 octombrie – 30 aprilie, pe tronsonul cuprins între strada Cicero şi Piaţa 1 Decembrie, circulaţia rutieră se va desfăşura pe o singură bandă pe sens, pe traseul liniilor de tramvai“, se arată în informarea transmisă de municipalitate.

Mai mult, ca urmare a acestor restricţionări, “se va inversa sensul de circulaţie pe strada Ion Ghica, circulaţia desfăşurându-se în sens unic dinspre strada Evreilor Deportaţi înspre strada Alexandru Vlahuţă”.

Etapa a doua a lucrărilor din zona pieţei Emanuil Gojdu presupune realizarea unui pasaj rutier subteran cu 4 benzi în dreptul Pieţei Cetate, cu o lungime acoperită de 29 de metri, precum şi, la suprafaţă, a două sensuri giratorii. După finalizarea lucrărilor, linia de tramvai va traversa în continuare intersecţia străzilor Sucevei şi Cantemir la nivelul solului printr-o bandă dedicată.

Lucrarea a fost adjudecată în această vară de o asociere de firme reprezentată de Freyrom, firmă care a ridicat şi Podul Centenarului în Oradea.

Lucrările mai complexe sunt prevăzute, însă, în Etapa I a proiectului menţionat. În cadrul acesteia, se vor realiza 5 pasaje subterane în zona Pieţei Gojdu.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Constructorii pregătesc înierbarea liniei de tramvai din zona Nufărul-Cantemir (FOTO)

NewsOradeaVideo

Centrul Oradiei s-a umplut de bucurie şi culoare! (FOTO/VIDEO)

NewsSport

Liga Campionilor: Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul european

OradeaNewsVideo

Orădeanul Darius Mabda a câștigat „Românii au talent”! (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *