DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

LifestyleNewsOradea

Oradea devine din nou “Oraşul faptelor bune”: Radio ZU va transmite de la Târgul de Crăciun

Oradea va găzdui pentru a doua oară echipa Radio ZU, care va emite live din Piaţa Unirii în perioada 16 – 22 decembrie, în cadrul proiectului “Oraşul faptelor bune”.

În 2019, la prima ediţie ţinută în oraşul de pe Crişul Repede, orădenii s-au dus să-i colinde pe Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Flick “Domnul Rimă”, Emma Ştefan şi colegii lor, dar au şi donat generos pentru proiectele caritabile promovate de Radio ZU. 

Până în prezent, nici Radio ZU, nici Visit Oradea (Asociaţia pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune) nu au făcut un anunţ oficial, însă pe site-ul Primăriei Oradea a fost publicat un proiect prin care Consiliului Local i se solicită aprobarea alocării a 100.000 euro (mai exact 496.802 lei) pentru “introducerea în agendă a evenimentului Oraşul Faptelor Bune, cu perioadă de desfăşurare 16-22 decembrie 2021”. Şedinţa în care proiectul va fi supus votului va avea loc vineri.

La fel ca în 2019, municipalitatea va co-organiza evenimentul, sprijinind echipa ZU cu cheltuielile logistice. În schimb, transformarea în “Oraşul faptelor bune” îi aduce Oradiei expunere la nivel naţional, inclusiv ca destinaţie turistică. 

Transmisiunile live vor fi făcute dintr-o casă-studio care va fi montată în Piaţa Unirii şi care va avea pereţi de sticlă, astfel încât trecătorii vor putea să-i vadă la lucru pe DJ-ii Radio ZU. 

Înainte de izbucnirea pandemiei, “Oraşul faptelor bune” a generat emulaţie în Oradea. Locuitorii urbei au avut parte de concerte cu artişti importanţi în Piaţa Unirii, unde se desfăşura şi Târgul de Crăciun. Pe scenă au urcat atunci invitaţi ca Smiley, Irina Rimes, Carla’s Dreams şi The Motans. 

Deocamdată, organizatorii nu au anunţat nici dacă vor programa concerte în “Oraşul faptelor bune”. Cele mai recente reglementări permit organizarea acestora, în aer liber, cu ocuparea a maximum 30% dintr-un spaţiu dat şi fără depăşirea numărului de 1.000 de participanţi. 

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Constructorii pregătesc înierbarea liniei de tramvai din zona Nufărul-Cantemir (FOTO)

NewsOradeaVideo

Centrul Oradiei s-a umplut de bucurie şi culoare! (FOTO/VIDEO)

NewsSport

Liga Campionilor: Real Madrid a câștigat pentru a 14-a oară trofeul european

OradeaNewsVideo

Orădeanul Darius Mabda a câștigat „Românii au talent”! (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *