DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

Oradea este prezentă în aceste zile la un eveniment de referință pentru turismul medical, European Medical Tourism Fair 2023 – Bookingsmed.com. 

Evenimentul se desfășoară în intervalul 16-17 noiembrie, în Chianciano, Italia, și reunește cei mai importanți operatori de turism medical și companii din industria wellness și spa de la nivel european, fiind organizat după modelul business to business, cu acces dedicat exclusiv specialiștilor din domeniu.

Participarea la European Medical Tourism Fair se aliniază la eforturile municipalității orădene de a diversifica oferta turistică și de a atrage segmente noi de turiști în Oradea și regiune. Visit Oradea participă alături de Hotel President Băile Felix și prezintă zona ca fiind cea mai frumoasă destinaţie termală din România și una dintre cele mai avantajoase alegeri pentru sănătate, refacere și odihnă, din Europa. În ziua de debut a târgului directorul adjunct APTOR, Alina Butian, a prezentat destinația Oradea în cadrul unei sesiuni dedicate agențiilor de turism specializate în domeniul turismului medical și wellness, precum și altor entități din segmentul turismului balnear. Standul Oradea a fost vizitat și de doamna Iulia Schnecker, ministru consilier în cadrul biroul de promovare comercială și economică din cadrul Ambasadei României în Republica Italiană.

„Turismul medical este o nișă pe care trebuie să o cultivăm permanent pentru că se bazează pe o resursă naturală a zonei. Efectele terapeutice ale apelor termale de aici sunt unice în lume și cunoscute încă de pe vremea Imperiului Roman. Serviciile de wellness și spa sunt completate firesc de arhitectura, gastronomia și agenda culturală bogată a orașului și alcătuiesc un pachet atractiv pentru acest segment de turiști. În această direcție a fost gândită strategic și obținerea statului de areal balnear cu caracter permanent pentru o zonă de 444 de hectare din cadrul  orașului, în anul 2021, titlu obținut în premieră în România pentru un municipiu de dimensiunile Oradiei. Nu în ultimul rând, turismul balnear, de wellness și recuperare medicală este o soluție pentru a menține interesul turiștilor în contextul proiectelor de dezvoltare din zona centrală”, a precizat directorul general Visit Oradea, Alexandru Chira.  

European Medical Tourism Fair 2023 Bookingsmed.com este cel mai amplu târg de turism medical din Europa și oferă o oportunitate esențială pentru întâlniri de afaceri și consolidarea parteneriatelor strategice în acest segment. Visit Oradea va reprezenta Oradea, în perioada 23 – 26 noiembrie, la târgul de turism de la Varșovia, ultimul târg de turism din sezonul de toamnă, piața poloneză fiind o sursă importantă de turiști pentru regiunea de nord-vest.

16 noiembrie 2023

Visit Oradea

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

News

Soluții durabile și sigure pentru protecția proprietății tale – oferite de Matprod Steel, liderul pieței românești de plasă împletită

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.