DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

OradeaBusinessNews

Oradea va avea încă un parc industrial, al patrulea. Vezi unde va fi localizat!

Oradea va avea încă un parc industrial, cel de-al patrulea, care a atras, deja, interesul a sute de firme. 

Parcul se va construi în zona noului drum de legătură dintre Oradea şi comuna Sântandrei, în zona fostei ferme de porci de la Palota şi a Adăpostului “Grivei”, iar consilierii locali au aprobat, joi, studiul de fezabilitate şi indicatorii tehnico-economici pentru realizarea reţea de utilităţi publice.

“Până la această oră avem peste 400 de cereri de la diverse firme din municipiul Oradea care doresc să achiziţioneze aceste parcele pentru a-şi începe sau reloca activităţile de producţie. Astfel, având în vedere cererea mare, estimăm că dacă lucrările la utilităţi vor fi gata până în toamna acestui an, Parcul industrial IV va fi ocupat în procent de 100%”, a declarat primarul Florin Birta într-o conferință de presă.

Investiția prin care vor fi introduse toate utilitățile se ridică la 11 milioane lei, lucrările vizând de la apă-canal și canalizare până la asfaltarea drumurilor.

Suprafaţa vizată de proiect este de 65.000 mp. Potrivit lui Birta, după introducerea utilităţilor se vor realiza parcele mai mici față de celelalte parcuri industriale, cuprinse între 2.000-6.000 mp. În total, în Parcul Eurobusiness IV vor fi 24 de parcele.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Ruinele fostei clădiri Avântul din Oradea au fost demolate pentru a face loc unui bloc de locuinţe (FOTO)

NewsOradea

1 Decembrie 2022 - orădenii au onorat evenimentul cu o prezență masivă

NewsOradeaVideo

La mulţi ani, România! În Oradea s-a sărbătorit cu cântece patriotice și s-a stat la coadă pentru fasole cu ciolan (FOTO/VIDEO)

News

Regele Charles al III-lea: Primul fiu al Reginei Elisabeta a devenit monarhul Marii Britanii (VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *