DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradeaVideo

Orădeanul Darius Mabda a câștigat „Românii au talent”! (FOTO / VIDEO)

Orădeanul Darius Mabda a câştigat, vineri seară, concursul Românii au talent 2022, de la Pro TV. Publicul a decis, iar în urma voturilor orădeanul este cel care a primit premiul de 120.000 de euro. 

„Mă simt foarte bine. Sunt foarte fericit!”, a spus Darius Mabda după ce a primit trofeul. „Nu m-am gândit că pot să fiu eu marele câștigător. Toți de aici au fost foarte talentați”, a adăugat, modest, orădeanul.

În finală, Darius a cucerit audienţa cu un moment de dans contemporan şi balet, plin de mişcări spectaculoase, pe melodia „In your room” de la Depeche Mode.

Adolescentul a primit numai laude din partea juraţilor. “Nici nu se putea termina mai frumos finala asta! Ai fost senzaţional! Au fost cadre de film pe scenă! Eu nu am niciun dubiu că tu vei fi câştigătorul sezonul 12!”, i-a spus Mihai Bobonete, cel care i-a asigurat accesul direct în semifinale, apăsând pe Golden Buzz după primul moment artistic al dansatorului orădean, în preselecţii.

Actorul Dragoş Bucur a spus el că îl vede drept câştigătorul acestei ediţii.

Întrebat, în timpul finalei, ce îşi doreşte să facă dacă va câştiga, Darius Mabda a spus că vrea să-şi finanţeze studiile.

“Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român”, a povestit el.

Întrebat, în timpul finalei, ce îşi doreşte să facă dacă va câştiga, Darius Mabda a spus că vrea să-şi finanţeze studiile.

“Aş da toţi banii ca să-mi plătesc studiile. Îmi doresc să fiu aplaudat, să fiu cunoscut, să ştie lumea că sunt român”, a povestit el.

Pe deasupra, orădeanul Darius Mabda a câştigat și premiul pentru originalitate în valoare de 10.000 de euro, după ce a impresionat telespectatorii, care l-au votat după momentul său artistic din semifinala concursului.

Darius a fost nominalizat pentru premul de originalitate de juriul emisiunii de la ProTV, format din Andi Moisescu, Andra, Dragoş Bucur şi Mihai Bobonete, alături de concurenţii Alex Dowis, DJ Hugo şi Ava Nicolescu.

Adolescentul a început să danseze în joacă, uitându-se la videoclipuri pe internet sau la televizor. A făcut mai multe cursuri de dans, iar în prezent nu mai locuieşte cu părinţii în Oradea, ci într-un internat din Cluj-Napoca, fiind elev la Liceul de coregrafie şi artă dramatică “Octavian Stroia”.

El se antrenează zilnic între două şi patru ore pentru că îşi doreşte să ajungă un balerin de succes și să dea spectacole pe cele mai mari scene ale lumii.

Momentul lui Darius din finală, aici!

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.