DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Pachet suspect la Banca Transilvania din Trade Center Oradea: Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi (FOTO)

A fost agitaţie, joi, la Banca Transilvania aflată la parterul clădirii de birouri Trade Center din cartierul Nufărul din Oradea. Atât angajaţii unităţii, cât şi clienţii au fost evacuaţi, după ce a fost observat un bagaj suspect.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Grupei Pirotehnice, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Acea valiză a fost izolată şi îndepărată în siguranţă”, a confirmat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De altfel, evenimentul nici nu a fost anunţat prin numărul de urgențe 112, angajaţii băncii semnalând incidentul direct la Poliţia Municipiului Oradea.

Aşa cum cere procedura în asemenea cazuri, poliţiştii au delimitat un perimetru, iar atât angajaţii băncii, cât şi clienţii au fost evacuaţi până la lămurirea problemei.


“Acel colet a fost îndepărtat şi conţinea haine, nu a fost niciun pericol pentru cetăţeni”, a mai precizat comisarul şef Fărcuţa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, geanta fusese uitată de o persoană în bancă, la zona de ghişeu, iar procedurile în astfel de cazuri prevăd ca angajaţii băncii să nu se atingă de asemenea obiecte, ci să sune la Poliţie. 

La sosirea echipajelor de intervenţie, toate persoanele au fost evacuate, până la finalizarea cercetărilor. “A durat aproximativ o jumătate de oră, până când înăuntru s-au făcut cercetările. Afară erau doar cei care păzeau intrările, să nu intre nimeni, în incintă se derula ancheta. A încercat o persoană să intre, dar nu l-au lăsat. L-au scos afară”, a povestit BIHOREANULUI unul dintre martori.

La ora 13 ultimele echipaje de polițiști s-au retras de la fața locului.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Blocaţi în stâlp: Lucrările de reabilitare a unei străzi din Oradea s-au oprit într-un stâlp (FOTO)

OradeaNews

S-o vedem şi noi. Se testează posibile soluţii de iluminare a Pieţei Unirii din Oradea (FOTO)

News

Atenţie, şoferi! Noi reguli de depăşire a bicicliştilor

OradeaNews

Acces gratuit! Turnul Primăriei Oradea a fost redeschis publicului după doi ani de șantier (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *