DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Pachet suspect la Banca Transilvania din Trade Center Oradea: Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi (FOTO)

A fost agitaţie, joi, la Banca Transilvania aflată la parterul clădirii de birouri Trade Center din cartierul Nufărul din Oradea. Atât angajaţii unităţii, cât şi clienţii au fost evacuaţi, după ce a fost observat un bagaj suspect.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Grupei Pirotehnice, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Acea valiză a fost izolată şi îndepărată în siguranţă”, a confirmat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De altfel, evenimentul nici nu a fost anunţat prin numărul de urgențe 112, angajaţii băncii semnalând incidentul direct la Poliţia Municipiului Oradea.

Aşa cum cere procedura în asemenea cazuri, poliţiştii au delimitat un perimetru, iar atât angajaţii băncii, cât şi clienţii au fost evacuaţi până la lămurirea problemei.


“Acel colet a fost îndepărtat şi conţinea haine, nu a fost niciun pericol pentru cetăţeni”, a mai precizat comisarul şef Fărcuţa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, geanta fusese uitată de o persoană în bancă, la zona de ghişeu, iar procedurile în astfel de cazuri prevăd ca angajaţii băncii să nu se atingă de asemenea obiecte, ci să sune la Poliţie. 

La sosirea echipajelor de intervenţie, toate persoanele au fost evacuate, până la finalizarea cercetărilor. “A durat aproximativ o jumătate de oră, până când înăuntru s-au făcut cercetările. Afară erau doar cei care păzeau intrările, să nu intre nimeni, în incintă se derula ancheta. A încercat o persoană să intre, dar nu l-au lăsat. L-au scos afară”, a povestit BIHOREANULUI unul dintre martori.

La ora 13 ultimele echipaje de polițiști s-au retras de la fața locului.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsVideo

Cîţu, după ce Guvernul a publicat PNRR: Construim 450 de km de autostradă, sute de şcoli şi de creşe, vom renova zeci de spitale (VIDEO)

MeteoNews

Se strică vremea: Avertizare de ploi şi vânt, în toată ţara

BihorNewsVideo

Minune... ratată: Un habitat natural rar şi fragil descoperit în Bihor este ignorat de autorităţi (FOTO / VIDEO)

OradeaNewsVideo

Totuși, se poate! Constructorii au montat peste noapte 16 stâlpi de iluminat în bulevardul Nufărul – Cantemir ca să nu afecteze traficul (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *