DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Pachet suspect la Banca Transilvania din Trade Center Oradea: Angajaţii şi clienţii au fost evacuaţi (FOTO)

A fost agitaţie, joi, la Banca Transilvania aflată la parterul clădirii de birouri Trade Center din cartierul Nufărul din Oradea. Atât angajaţii unităţii, cât şi clienţii au fost evacuaţi, după ce a fost observat un bagaj suspect.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Grupei Pirotehnice, de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale. Acea valiză a fost izolată şi îndepărată în siguranţă”, a confirmat BIHOREANULUI comisarul-şef Alina Fărcuţa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

De altfel, evenimentul nici nu a fost anunţat prin numărul de urgențe 112, angajaţii băncii semnalând incidentul direct la Poliţia Municipiului Oradea.

Aşa cum cere procedura în asemenea cazuri, poliţiştii au delimitat un perimetru, iar atât angajaţii băncii, cât şi clienţii au fost evacuaţi până la lămurirea problemei.


“Acel colet a fost îndepărtat şi conţinea haine, nu a fost niciun pericol pentru cetăţeni”, a mai precizat comisarul şef Fărcuţa.

Potrivit surselor BIHOREANULUI, geanta fusese uitată de o persoană în bancă, la zona de ghişeu, iar procedurile în astfel de cazuri prevăd ca angajaţii băncii să nu se atingă de asemenea obiecte, ci să sune la Poliţie. 

La sosirea echipajelor de intervenţie, toate persoanele au fost evacuate, până la finalizarea cercetărilor. “A durat aproximativ o jumătate de oră, până când înăuntru s-au făcut cercetările. Afară erau doar cei care păzeau intrările, să nu intre nimeni, în incintă se derula ancheta. A încercat o persoană să intre, dar nu l-au lăsat. L-au scos afară”, a povestit BIHOREANULUI unul dintre martori.

La ora 13 ultimele echipaje de polițiști s-au retras de la fața locului.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.