DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Prima Franciză Marty se deschide la Oradea (FOTO)

Marty Restaurants a inaugurat prima franciză din România, în Oradea, la data de 1 octombrie 2021. Implementarea acestui proiect a durat aproximativ 2 ani de zile şi a presupus o investiţie de peste 1,5 milioane de euro.

Restaurantul dispune de 250 de locuri, funcţionând acum la o capacitate de 50%, conform prevederilor în vigoare.

Nevoia de a împărtăşi tuturor experienţa unui loc în care să vrei să te întorci de fiecare dată i-a motivat pe cei din grupul Marty să ducă povestea mai departe, de data aceasta în Oradea.

Noua locaţie de pe Zorelelor 14A din parcul Salca s-a deschis pentru prima oară publicului în data de 1 octombrie şi promite o experienţă unică la fiecare vizită.

Veţi găsi amprenta ultimilor 21 de ani în cele mai bune reţete ale casei menite să fie noile voastre mâncăruri preferate, în cafeaua de specialitate proaspăt prăjită cu pasiune în propria prăjitorie din Cluj Napoca şi în atmosfera minunată şi prietenoasă în care zâmbetele sunt mereu din partea casei.

Ingredientele folosite în bucătăriile Marty sunt doar ingrediente locale pentru a obţine cel mai autentic gust, iar pâinea este întotdeauna făcută în casă pentru o masă desăvârşită. Iubitorii de bere craft vor avea şansa să descopere noi gusturi şi arome, iubitorii de vinuri vor putea alege dintr-o selecţie de 44 de etichete, iar iubitorii de experienţe culinare extraordinare vor putea testa din preparatele consacrate ale brandului şi pot alege dintre cheesecake, burger, pizza, costiţe, boluri sau orice alt preparat din meniul complet al restaurantului.

Unul dintre lucrurile cele mai importante pentru creatorii acestui brand este ca cei care le trec pragul să plece de fiecare dată mulţumiţi şi încântaţi de experienţa avută. Tocmai din acest motiv apelează la diversitate când vine vorba de specificul preparatelor, pentru ca Marty să fie potrivit pentru fiecare dintre noi. Avem la dispoziţie reţete delicioase din bucătăria americană, cea mediteraneană şi cea asiatică.

Cu o grijă neîncetată pentru nevoile celor care le trec pragul, cu entuziasm şi atenţie pentru cele mai mici detalii, Marty Restaurants este, de 21 de ani, locul perfect pentru o masă relaxantă cu familia sau cu prietenii, pentru o întâlnire de afaceri sau pur şi simplu pentru o pauză delicioasă. Începând din 1 octombrie acest lucru este posibil şi în Oradea.

Fondat în anul 2000, Marty Restaurants este cel mai mare lanţ de restaurante din Cluj-Napoca, având în acest moment 8 unităţi, dintre care una în Bucureşti. Grupul Marty operează şase branduri printre care se numără Olivo Caffe & Bistro, restaurantul cu specific franţuzesc Bistro Bujole, prăjitoria de cafea Olivo Coffee Roasters, lanţul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters şi institutul culinar Transylvania School of Hospitality, însă cel mai important motor al businessului rămâne lanţul Marty Restaurants, care cuprinde opt locaţiii dintre care şapte în Cluj-Napoca şi unul în Bucureşti, în centrul comercial Sun Plaza, precum şi divizia de catering şi evenimente Marty Events & Catering.

Mai multe detalii găsiți pe paginile de Facebook și Instagram.

(advertorial)

 Vezi galeria de imagini!

Știre preluată de pe ebohoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.