DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

BihorCovidNewsOradeaTest covid

Rata de pozitivare a testelor Covid-19 de 3,37 în Bihor. Află cifrele pandemiei în toate UAT-urile din județ!

Cea mai recentă informare a autorităților locale privind pandemia de Covid-19 arată că în ultimele 24 de ore 19 bihoreni au fost diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, iar o altă persoană infectată a pierdut lupta cu coronavirusul.

3,37 rata de pozitivare 

Potrivit comunicatului comun al Direcției de Sănătate Publică Bihor și Prefectura Bihor, cele 19 cazuri au fost depistate după prelucrarea a 563 de teste, fapt ce arată că rata de pozitivare este de doar 3,37 în Bihor.

Bilanțul cazurilor de Covid-19 de la începutul pandemiei și până în prezent a crescut astfel la 29.247, dintre care 27.501 sunt persoane declarate vindecate.

În aceeași zi și bilanțul deceselor cauzate de virus a crescut la 1.433, cu o persoană mai mult față de ziua precedentă.

În secţiile de Terapie Intensivă Covid-19 din Oradea miercuri dimineața erau internați 22 de pacienți aflați în stare gravă, cu patru mai mulți decât marți.

Incidența 0,56 în Oradea 

Numărul cazurilor de Covid în județul Bihor este în continuă scădere, astfel că miercuri mai erau 313. Dintre acestea, 126 au domiciliul în Oradea, ceea ce face ca incidenţa în municipiul reşedinţă de judeţ să fie 0,56 cazuri la mia de locuitori.

Singurele localități unde se mai înregistrează incidențe de peste 3 cazuri la mia de locuitori sunt UAT-urile Copăcel (3,64) și Vașcău (3,36).

Vezi incidenţa şi numărul de cazuri active din fiecare UAT!https://www.ebihoreanul.ro/application/models/shortcodes/pdfjs/pdfjs/web/viewer.html?file=https://www.ebihoreanul.ro/user_files/Incidente_26.05_.2021_alerte_.ms_.pdf

Pe de altă parte, campania de vaccinare din Bihor continuă, dîn ultima zi încă 1.819 persoane primind o doză de vaccin anti-Covid (Pfizer, Moderna, Astra zeneca sau Johnson&Johnson).

Numărul bihorenilor care au primit ambele doze de vaccin a crescut la 88.972.

În același timp, polițiștii bihoreni continuă verificarea modului în care cetățenii respectă regulile impuse în timpul pandemiei. 

În urma controalelor din ultimele 24 de ore, aceștia au aplicat 21 sancțiuni contravenționale, dintre care 17 cu avertisment scris și 4 cu amenzi în valoare de 5.000 lei.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.