DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

News

Retrospectiva săptămânii, prin ochii lui Bihorel: Jemenii s-ar putea să dea banii înapoi statului, dar Suedezul nu se teme

Bihorel comentează evenimentele săptămânii trecute, în stilul său:

Luni

Vio către Ghiusi. “Am auzit că Păsztorul, de când e mare şef pe la Ape, s-a jurat că nu mai face nicio lucrare pe Crişul Repede, ca să-i dea peste nas Bolovanului”. “Măsura e logică. Transferăm banii pe Barcău, mai exact pe porţiunea care trece prin Debreţin”.

Marţi

Festivitate de absolvire la Facultatea de Medicină. Targhet a ajuns pentru prima oară în acest an în preajma absolvenţilor, că el nu prea merge pe la cursuri, fiind ocupat cu politica. “Dragi absolvenţi, vreau să vă felicit şi să vă spun că trebuie să o luaţi de jos pentru a avea succes în carieră. Trebuie să luaţi targa de jos, aşa ca mine”.

Miercuri 

Jemenii s-ar putea să dea banii înapoi, după ce au luat un purcoi de bani de pe România. Suedezul mi-a explicat: “N-am nici cea mai mică teamă. După ce m-am chinuit 20 de ani să iau banii, cred că cam tot atât îi va trebui şi Statului să-i vadă de la noi”.

Citeşte mai departe, pe blogul lui Bihorel!

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Preluat de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradeaVideo

Trei luni de gratuitate! Parcarea de la fosta bază sportivă Voința din Oradea va fi dată în funcțiune începând din 20 septembrie (FOTO / VIDEO)

News

Orădeanca Ruxandra Sala a fost numită la şefia Direcţiei Naţionale de Insolvenţă a Persoanelor Fizice din ANPC

OradeaNewsVideo

Cetate pentru toţi: Cum îşi propune municipalitatea să reînvie Cetatea Oradea, reabilitată cu 25 milioane euro (FOTO / VIDEO)

NewsOradea

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Oradea se mută din octombrie în sala Florica Ungur până la reabilitarea sediului

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *