Urbbus

Se circulă pe o bandă pe sens! Partea stângă a Bulevardului Cantemir din Oradea a fost decopertată pentru asfaltare (FOTO)

Constructorii au decopertat partea stângă a Bulevardului Cantemir, pe tronsonul delimitat de străzile Arieșului și Meiului, în pregătirea turnării stratului de geo-textil, iar apoi a stratului de uzură.

Atenție, asfaltăm!

„Între strada Arieșului și strada Meiului, pe partea stângă, au avut loc lucrări de decopertare a carosabilului, circulația pe porțiunea respectivă desfășurându-se pe partea dreaptă, pe câte o bandă de sens. Totodată, au loc și lucrări de refacere a trotuarului”, se menționeză într-un comunicat al Primăriei.

După cum BIHOREANUL a mai anunțat pe data de 11 august municipalitatea va restricționa traficul rutier pe străzile Muntele Găina și Mircea Eliade între orele 8 – 13 iar pe străzile Lugojului și Ștefan Zweig între orele 13 – 18.

Restricțiile vor fi impuse pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare.

Lucrări de 50 milioane lei…

Amenajarea Bulevardului Nufărul – Cantemir a început în luna ianuarie dinspre sediul Direcţiei Agricole şi avansează către ieşirea din oraş.

Finanţată din fonduri europene, modernizarea vizează reabilitarea a 2,5 kilometri de drum, 6 kilometri de trotuar, 2 kilometri de pistă pentru biciclete şi 4,8 hectare de spaţii verzi.

În cadrul proiectului vor fi montați stâlpi inteligenţi care vor permite implementarea sistemului de undă verde pentru tramvai astfel încât garniturile îşi vor creşte viteza de deplasare cu până la 30 kilometri pe oră, devenind cele mai rapide mijloace de transport din municipiu.

Lucrările sunt executate de o asociere de firme reprezentată de Drumuri Bihor, din care mai fac parte Trameco şi Drum Asfalt, pentru suma de 50 milioane lei, fără TVA.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Exit mobile version