DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradea

Se circulă pe o bandă pe sens! Partea stângă a Bulevardului Cantemir din Oradea a fost decopertată pentru asfaltare (FOTO)

Constructorii au decopertat partea stângă a Bulevardului Cantemir, pe tronsonul delimitat de străzile Arieșului și Meiului, în pregătirea turnării stratului de geo-textil, iar apoi a stratului de uzură.

Atenție, asfaltăm!

„Între strada Arieșului și strada Meiului, pe partea stângă, au avut loc lucrări de decopertare a carosabilului, circulația pe porțiunea respectivă desfășurându-se pe partea dreaptă, pe câte o bandă de sens. Totodată, au loc și lucrări de refacere a trotuarului”, se menționeză într-un comunicat al Primăriei.

După cum BIHOREANUL a mai anunțat pe data de 11 august municipalitatea va restricționa traficul rutier pe străzile Muntele Găina și Mircea Eliade între orele 8 – 13 iar pe străzile Lugojului și Ștefan Zweig între orele 13 – 18.

Restricțiile vor fi impuse pentru desfășurarea în bune condiții a lucrărilor de asfaltare.

Lucrări de 50 milioane lei…

Amenajarea Bulevardului Nufărul – Cantemir a început în luna ianuarie dinspre sediul Direcţiei Agricole şi avansează către ieşirea din oraş.

Finanţată din fonduri europene, modernizarea vizează reabilitarea a 2,5 kilometri de drum, 6 kilometri de trotuar, 2 kilometri de pistă pentru biciclete şi 4,8 hectare de spaţii verzi.

În cadrul proiectului vor fi montați stâlpi inteligenţi care vor permite implementarea sistemului de undă verde pentru tramvai astfel încât garniturile îşi vor creşte viteza de deplasare cu până la 30 kilometri pe oră, devenind cele mai rapide mijloace de transport din municipiu.

Lucrările sunt executate de o asociere de firme reprezentată de Drumuri Bihor, din care mai fac parte Trameco şi Drum Asfalt, pentru suma de 50 milioane lei, fără TVA.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.