DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

OradeaNews

Se construieşte un Business Hotel în parcul industrial din Oradea. Cum va arăta (FOTO)

Parcul industrial I din Şoseaua Borşului va avea propriul Business Hotel. Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, imobilul cu două etaje va avea 16 camere şi o parcare cu 22 de locuri pentru angajaţii de pe platforma industrială şi partenerii acestora veniţi în vizită.

“În şedinţa Comisiei municipale de urbanism şi amenajare a teritoriului din acestă săptămână s-a aprobat construirea unui business hotel în incinta Parcului Industrial I, pe strada Petre Carp nr. 16, proiect care vine în întâmpinarea persoanelor care sosesc în parcul industrial în interes de afaceri şi trebuie să rămână pentru câteva zile”, se menţionează într-un comunicat al Primăriei.

În cadrul proiectului a mai fost aprobată construirea unei hale de depozitare pe un singur nivel cu birouri şi 15 locuri de parcare pentru autoturisme şi 16 locuri de parcare pentru camioane, dar şi un pavilion cu terasă acoperită şi o a doua terasă acoperită.

“Între hotel şi hala de depozitare se va amenaja o perdea de vegetaţie înaltă”, a transmis Primăria.

După cum BIHOREANUL a mai scris, investiţia, în valoare de 5,2 milioane euro, va fi realizată de firma Dito Group SRL în baza unui contract încheiat cu Agenţia de Dezvoltare Locală Oradea în urma unei negocieri directe derulate în luna mai.

Potrivit ADLO, pe lângă spaţiile de cazare şi un restaurant, hotelul avea săli de conferinţe, birouri dotate pentru închiriere de scurtă durată, spaţii de dialog business, zonă de spa şi piscină, lounge, filigorie, terase şi zonă de joacă pentru copii.

Dito Group este o companie cu capital 100% românesc, înfiinţată în anul 2006, cu sediul în Oradea. Compania oferă soluţii complete de mentenanţă a suprafeţelor de trafic din beton şi asfalt: tehnologie de ultimă generaţie, materiale inovatoare şi soluţii tehnice atestate pentru piste de aeroporturi, drumuri şi poduri, platforme industriale, şine de tramvai şi zone urbane.

Societatea funcţionează în Parcul Industrial Eurobusiness I Oradea din anul 2013.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradea

Blocaţi în stâlp: Lucrările de reabilitare a unei străzi din Oradea s-au oprit într-un stâlp (FOTO)

OradeaNews

S-o vedem şi noi. Se testează posibile soluţii de iluminare a Pieţei Unirii din Oradea (FOTO)

News

Atenţie, şoferi! Noi reguli de depăşire a bicicliştilor

OradeaNews

Acces gratuit! Turnul Primăriei Oradea a fost redeschis publicului după doi ani de șantier (FOTO / VIDEO)

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *