DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

MeteoNews

Se strică vremea: Avertizare de ploi şi vânt, în toată ţara

Vara debutează cu capricii în România. Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de ploi moderate cantitativ şi intensificări ale vântului.

Alerta dată de Administraţia Naţională de Meteorologie este valabilă pentru toată ţara, de miercuri, ora 10, până joi, la prânz.

“În intervalul menționat, în regiunile estice, sud-estice, precum și în zona Carpaților de Curbură va continua să plouă în general moderat cantitativ și se vor acumula 10…20 l/mp și izolat 25 l/mp”, se arată în mesajul ANM.

Totodată, vântul va bate cu putere mare în Moldova, Dobrogea și estul Munteniei, în general cu viteze de 45…55 km/h și pe alocuri 60…70 km/h.

Știre preluată de pe ebihoreanul.ro

Related posts
NewsOradeaVideo

Trei luni de gratuitate! Parcarea de la fosta bază sportivă Voința din Oradea va fi dată în funcțiune începând din 20 septembrie (FOTO / VIDEO)

News

Orădeanca Ruxandra Sala a fost numită la şefia Direcţiei Naţionale de Insolvenţă a Persoanelor Fizice din ANPC

OradeaNewsVideo

Cetate pentru toţi: Cum îşi propune municipalitatea să reînvie Cetatea Oradea, reabilitată cu 25 milioane euro (FOTO / VIDEO)

NewsOradea

Serviciul de Evidenţă a Persoanelor din Oradea se mută din octombrie în sala Florica Ungur până la reabilitarea sediului

Sign up for our Newsletter and
stay informed

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *