DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

News

Soluții durabile și sigure pentru protecția proprietății tale – oferite de Matprod Steel, liderul pieței românești de plasă împletită

Când vine vorba despre protejarea proprietății noastre, ne dorim cele mai bune soluții pentru garduri și împrejmuiri. Avem nevoie de materiale de calitate, adaptate nevoilor noastre – fie că vrem să ne delimităm proprietatea, să protejăm grădina ori să amenajăm un spațiu doar pentru animalele domestice.

Pentru noi, cei de la Matprod Steel, siguranța proprietății tale reprezintă o prioritate; de aceea venim cu soluțiile perfecte pentru fiecare caz în parte.

Cu o experiență de peste 30 de ani în producția industrială, firma Matprod Steel – din Dej, județul Cluj –  estelider al pieței românești în segmentul plasei împletite și al altor produse similare. Le oferim clienților noștri soluții durabile și sigureși o gamă variată de produse care îi ajută să-și realizeze proiectele: de la plase rabitz rezistente, panouri gard bordurate sau plasă gard sudată zincată până la sârmă ghimpată , stâlpi zincați și cuie pentru construcții.

Noi avem tot ceea ce îți trebuie!

Produse de top și soluții dedicate fiecărui client

Din 1991, de când activăm pe piața materialelor de construcții, am acumulat o vastă experiență care se reflectă în calitatea produselor noastre. În procesul de producție folosim echipamente moderne și tehnologie avansată. Am dezvoltat parteneriate solide cu furnizori de prestigiu din țară din străinătate pentru a beneficia de materii prime de calitate. În plus, fiecare proiect este atent analizat – alocăm timp și resurse pentru a afla exact care sunt nevoile clienților noștri. În acest fel reușim să le oferim soluții dedicate, pliate pe cerințele acestora.

Toate acestea ne permit să garantăm durabilitatea și calitatea produselor Matprod Steel. Vă propunem să aruncăm o privire asupra produselor noastre și să descoperim cum acestea reprezintă soluția perfectă pentru fiecare proiect.

Printre cele mai populare, dar în același timp durabile și eficiente, materiale folosite pentru construirea gardurilor se numără plasa împletită, plasa de gard, plasa sudată sau plasa sudată zincată.

Durabilă și foarte practică, plasa împletită poate fi folosită la realizarea oricărui tip de gard de protecție, indiferent că delimitează o proprietate sau împrejmuiește o grădină sau un spațiu dedicat animalelor domestice. Cu ochiuri mici și suprafețe netede, acest tip de plasă are și un design plăcut, fiind alegereauzuală mai ales pentru grădinile publice sau private.

Când proiectul tău are ca scop împiedicarea animalelor sălbatice sau a altor potențiali intruși să intre pe proprietatea ta, îți recomandămplasa de gard sudată. Realizată din sârmă ghimpată care formează o rețea rezistentă, acest tip de plasăformează un solid sistem de protecție. Un rol similar îl are plasa rabitz, foarte durabilă, dar și plasa sudată zincată, în cazul căreia stratul protector aplicat pe sârmă previne oxidarea și prelungește durata de viață a produsului.

Siguranță, design și durabilitate

În gama oferită de Matprod Steel sunt incluse și panouri antracit și bordurate duble,care au o durată lungă de viață și o rezistență deosebită. Acestea reprezintă o alegere excelentă deoarece, pe lângă faptul că asigură protecția unui spațiu privat ori public, se remarcă prin aspectul elegant și sunt disponibile în variate dimensiuni și modele.

Pentru montajul facil al unui gard și pentru stabilitatea acestuia îți oferim sârmä ghimpatä zincată și cuie rezistente la coroziune.

Toate aceste produse pot fi adaptate și personalizate în funcție de proiectul tău. Putem face acest lucru datorită personalului nostru calificat și a echipamentelor moderne folosite, ceea ce asigură eficiențăși livrarea comenzilor în timp util.

Orice produs alegi pentru proiectele tale, îți recomandăm să urmărești ca acesta să îndeplinească trei calități esențiale: siguranță sporită, design plăcut și o durată de viațăîndelungată. Ne mândrim că tot ce realizăm la MatprodSteel se ridică la standarde de top, cărora le alăturăm cele mai bune servicii pe care le oferim clienților noștri.

Profesioniștii noștri sunt pregătiți întotdeauna să te ajute și să îți răspundă solicitărilor. Contactează-ne!

Matprod Steel – Str. Dumbrava Roșie nr. 8, Dej, jud. Cluj

e-mail: office@matprodsteel.ro| Telefon: +40 745 241 147

Program: luni – vineri | 10 – 18, sâmbătă | 10 -14

Related posts
EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

BihorNewsOradea

Concert creștin cu Laura Bretan la Oradea

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.