DESCOPERĂ: Vezi proiectele agenției de publicitate Studio 157!

NewsOradeaVideo

Victorii orădene în Colosseum Tournament 27: Sandu Lungu și Adrian Maxim și-au spulberat adversarii

Gala Colosseum Tournament 27 a adus noi victorii pentru cei doi luptători bihoreni care au urcat în ringul amenajat la Arena Antonio Alexe.

La categoria 65 kg, Adrian Maxim a avut parte de un adversar nou, întrucât bucureșteanul Victor Alexandru a anunțat o indisponibilitate de ultim moment și a fost înlocuit in extremis cu craioveanul Lucian Gherman (17 ani).

Mult mai experimentat și valoros, Maxim l-a măcinat cu lovituri constante pe tânărul său adversar, care a fost nevoit să abandoneze după a doua rundă, fiind declarat învins prin KO tehnic.

„Toate felicitările acestei lupte se îndreaptă spre adversarul meu, care a acceptat să lupte cu mine într-un timp atâta de scurt, dând dovada ca este un luptător și totodată un posibil campion, dacă va continua în sportul acesta. Adversarul pentru care eu m-am pregătit era cu totul altul, un ucrainian cu lupte in Thailanda, China… cu o experiență bogată în sporturile de contact. Cu siguranță ar fi ieșit un spectacol adevărat in ring. Însa acesta s-a retras in ultimul moment, ne cunoscând exact motivul. Șansele ca eu sa mai fi luptat in gala Colosseum Tournament de Oradea erau tot mai mici, cei din conducerea galei făcând eforturi destul de mari pentru a-mi aduce un alt adversar pe mănușa mea, lovindu-se de numeroase refuzuri. Aveam de gând sa nu mai lupt, știind ca ultima varianta era sa lupt impotriva unui român. În cele din urmă am acceptat, ca publicul de acasă din Oradea să mă poată vedea live acolo unde îmi este locul, în ring. Vă mulțumesc de susținere! Rămâneți aproape. Spielmann Complex, Agroind Cauaceu, Karcher Center, Amovi Serv, Forest Fun, Extreme Dezmembrari Dumbravița, EconomyCars, Respect Gym Titans Fight Team Oradea Fit4u, Fitness Center Oradea”, a postat Maxim pe contul său de socializare.

FOTO: Dan Creț

Un nou succes pentru Sandu Lungu

Un meci pe durata a trei reprize a bifat colosul Alexandru Lungu (47 de ani, 1,84 m, 155 kg) cu sârbul Adnan Alic (37 de ani, 1,87 m, 115 kg). „Muntele Bihorului” a dominat clar partida, l-a pus la podea de trei ori pe adversar, care s-a încăpățânat să rămână în picioare până la gongul de final.

Sandu Lungu a fost declarat învingător la puncte, iar în discursul de după premiere a anunțat că e posibil la lupta de luni seară să fi fost „printre ultimele meciuri. Nu știu cât voi mai rezista”.

Cel mai spectaculos meci al serii a fost duelul marilor orgolii între Anghel Cardoș și Eduard Gafencu la categoria 77 kg. Confuntarea în cinci reprize a fost electrizantă, s-au împprțit multe lovituri, iar la final a fost declarat învingător Eduard Gafencu.

În main eventul galei Sorin Caliniuc și-a păstrat tilul de campion al categoriei 70 kg în fața lui Stoyan Koprilevski (Bulgaria).

Știre preluată de pe bihon.ro

Related posts
Agenții de turismBihorEMTEvenimenteOradeaTurism

Oferte inedite pentru turiștii români - Oportunitate Unică pentru 20 de Agenții de Turism din vestul României de a lua contact cu companii turistice de top din Europa

EMTEuropaEvenimenteItaliaNewsTurism

Conferința dedicată hotelierilor români, în Italia - Oportunitatea inedită de a accesa un potențial de peste 10 milioane de viitori clienți

BihorEMTEuropaItaliaNewsOradeaTurism

Oradea promovează serviciile de wellness și spa la European Medical Tourism Fair 2023, Chianciano, Italia

NewsOradeaVideo

Festivități de Ziua Oradiei: „Să sărbătorim zilnic ziua orașului!”, a îndemnat primarul Florin Birta (FOTO/VIDEO)

Abonați-vă la Newsletter-ul nostru și stai informat

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.